Újrakezdés

#1

Sziasztok!

A Facebook és a Sketcy guild infók segítségével találtam ide.
Újrakezdőként nem igazán van még említésre méltó karakterem, de azért linkelem ami van.Még nem igazán tudtam eldönteni melyik lesz a main, még a boost is megvan.
Rólam:
Vígh Krisztiánnak hívnak, 38 éves, operatív logisztikai koordinátorként dolgozom, emellett egyetemre járok logisztika mérnöki szakon és szégyen, nem szégyen, 1,5 év kezdtem csak angolt tanulni komolyabban, így az is van még mellé.

A WOW és én:
2012-ben kezdtem érdemben játszani. Azóta ugyanazzal a társasággal játszottunk együtt kisebb-nagyobb zökkenőkkel. Bloodscalp ally oldalon kezdtünk, majd jöttek az elvándorlások, így mi is mentünk, 2-3 hónapig Ragnaros ally oldalon éldegéltünk, aztán váltottunk a piros színre egészen tavaly szeptemberig. Akkor újra megtértünk a világos oldalra. Ide a guild már nem jött, sajnos szinte mindenki befejezte a játékot, páran maradtak Ragnán, vagy csak alkalmanként jönnek fel, így Silvermoon-on csatlakoztunk páran a Sketchy-hez. Én személy szerint érdemben nem nagyon tettem hozzá semmit a guild életéhez, alkalmanként tudtam én is játszani, s volt két nagyobb kihagyásom munka miatt. Jelenleg ha pozitívan döntötök és sikerül is felöltöztetnem, rendbe szednem a karaktereimet és alkalmasnak találtok raidre is idővel, még biztos nem tudnék heti 4 napot vállalni. Vissza a játékhoz, legtöbbet tank szerepkörben játszottam, leginkáb DK-al és Palával, egy időben szerettem nagyon a Warriort, Legion alatt egy ideig DH-val tankoltam, majd jött a váltás dps-re és a Warlock. Nagy vonalakban ennyi a játékkal kapcsolatos történelmem.

Gépem:

  • Intel Core i5-6600
  • 8 GB DDR4
  • Asrock H170 Pro4s
  • Nvidia GTX 970 4GB DDR5
  • Samsung 840 evo 250GB SSD
  • WD 1TB HDD

Végezetül, de nem utolsó sorban szeretnék újra egy normális, barátságos csapat tagja lenni és ha jól tudom ezek igazak rátok.


Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook