Lynocris - fire mage

#1

Sziasztok!

Rólam: Dávid vagyok, 20 éves, viszonylag új játékos eredetin. Jelenleg Rendszergazda OKJ képzésem folyik egyedüli komolyabb elfoglaltságként, tehát rengeteg szabadidőm van a játékra. 4 évet sportoltam verseny szinten, odateszem magam ha teljesíteni kell.

Tapasztalat: Jó pár éve Taurin WotLK időkben kezdtem raider pályafutásomat egy 10 emberes csapatban akikkel minden elérhető contentet ütöttünk.
Eredetizni nemrég kezdtem Legion prepatch kiadásával, azóta csak a jelenlegi karakteremmel játszok. Októberben léptem be a Sons of Elune nevű guildbe akikkel az első pillanattól fogva jól éreztem magam. Velük NH Mythic 4/10 progresst értem el a main csapat tagjaként. Valóban egy csodálatos társaság, éppen ezért fáj hogy el kell hagynom őket ugyanis át terveznek menni hordába. (úgy hallottam ti maradtok, ezért esett a választásom erre a guildre)

Altok: Nincs egy se.

Motiváció: Sablonszövegnek hangozhat de az egyedüli célom az hogy egy ütőképes csapat elismert tagjává váljak és jól érezzem magam mint ahogy eddig történt a Legion-ös pályafutásom alatt.

Armory link: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Lynocris/advanced
Log: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/21074352/latest/

Egy ősrégi szervergépen játszom jelenleg, kb 20 fps-t el tudok érni raideken amihez már hozzászoktam.

#2

Támogatom a jelentkezés
Részemről +


Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook