Jelentkezés (mage)

#1

Üdv.!

Magamról:
Toplak Balázsnak hívnak, 21 éves vagyok, másodéves mérnökinfós a BME-n. Elég jól megy, ebből adódóan estéimet általában hétköznap is szabaddá tudom tenni raidre a hétvége mellett. Legutóbb Panda contentben játszottam, egy mythic progress guild aktív tagjaként (szintén frost mage). Taurin hosszú éveket játszottam aktív raiderként, elég sok tapasztalatom van, gyorsan tanulok.

Mivel frost mage vagyok, nincs sok gond velem, utolsók között vagyok dmg takenben, rengeteg cc-m van, ami mythicen már hasznos tud lenni. Mivel egy hónapja kezdtem újra játszani, még csak egy 903-as geart sikerült összekaparnom(+52 rank fegyón), de körülbelül 6-7 éve magezem, így gearhez mérten jó dps-t tudok tartani a fightokon. A jelenlegi bossok mechanikáit tudom heroic szintig, bár PUGgal így is elég nehéz érvényesülni. TS-en minden raid alatt fent vagyok, de egy mythic kommunikáció nélkül amúgy is szinte lehetetlen lenne.

Motiváció:
Szeretnék egy progress guild tagja lenni, ahol a raidek nem a normon való wipeolgatásról szólnak, és szép lassan tudunk haladni a progressel is. Ha van értelme és tényleg haladunk, képes vagyok órákat rászánni egy-egy bossra, persze itt megint nem a PUG-os valaki még ötödjére se tud kiállni a tűzből féle wipeolgatásra gondolok.

Egyéb:
Megértem, ha gyenge gearem miatt először altos raiddel kell eljárnom, szívesen bizonyítok ott is. Main altom egy restoshámi lesz, szívesen járnék vele a későbbiekben altos raidre. (gearelése még folyamatban)
Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/ragnaros/lølër

A gépem:
Intel core i7 965 extreme edition @4ghz( + kompakt víz)
Asus sabertooth x58
Corsair Vengeance 12gb
Asus GTX 770 DCUII OC
2TB HDD + 256gb samu SSD + 64gb samu ssd (csak a WOW-nak)
Roccat rig (isku + Savu + Kave)

Előre is köszi a választ, ha kifelejtettem bármi fontos információt kérdezettek nyugodtan.

#2

Részemről + .

#3

Szép apply. Támogatom +1

#4

Ha jársz online keress fel Izimanó néven, aztán TS-en tudunk majd beszélni.

#5

Támogatom én is.
Illetve engem is tudsz keresni ha online leszel :slight_smile:


Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook