Hol van Toreal?

#1

Lei Cheung-nál épp a páncélt bütykölteti. Pont leszálláskor kaptam lencsevégre, ha kíváncsiak vagytok, a hátsó szétcsúszó ajtós lövegtorony előtt, a parancsnoki hídon ül a fő pilótaülésben, fehér ruciban.

OMG OMG megvan a Federal Corvette!

#2

OMG OMG, nekem a Cutter is :smiley:

GZ amúgy

1 Like
#3

Na a Cutter az még most jön csak. Egyszerűen magasabb rankban voltam a Federation-nél, mint az Empire-nál, szóval egyszerűbbnek tűnt ezzel kezdeni.

A Fed egyébként nagyon remekül korrupt és hőzöngő (tisztára mint élőben), rakok is majd ki egy-két posztert a melóhelyen, csak hogy tudják, kinél kell befizetni a bírságot :slight_smile:

#4

Igazából szerintem az a fontos mire akarod használni, a Corvette nagyon jó Bounty Huntingra, én legalábbis arra használom. A Cutter… nos az Miner hajó lett :slight_smile:

#5

Jah, harcra pimpel(t)em a Corvette-et. Jelenleg bányász a Conda passenger majd kereskedelem után, de valszeg bányász is marad. Majd a Cutter remek teherhajó lesz. Mondjuk még nem vagyok teljesen megelégedve a loadout-tal, az engineerek érdekesebbik része még hátra van.

#6

Szerintem a Conda jobb kereskedő hajó a jump range miatt. De az összes nagy hajóval az a baj, hogy ugye nem mindenhol tudsz dokkolni. Viszont ha találsz jó kis útvonalat degeszre keresed magad :slight_smile: Gondolom rabszolgakereskedelem lesz :smiley:

#7

A Cutterbe több fér. Bár lehet, hogy az lesz a bányászhajó.

Rabszolgakereskedelem… áááááh dehogy! Mindegyik maga vállalta.


Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook