Flask és potion

#1

Nagyon sok panaszt hallottam arról, hogy egyes emberkéknek nincs se poti se flaskjük. Megértem, hogy nem mindenkinek lehet goldja ah-ból vásárolni, a guild bankból is csak flasket lehet venni (sokkal) olcsóban. Erre szeretnék megoldást találni. Ehhez mind ösze az embernek napi 10 percet kell rá szánnia, hogy a garrisonjában lévő virág ágyásokat leszedi. 15 ágyásra van lehetőség, ami 15x3 növény kb. + amit a magokért cserében az emberke add.
Ezek fényében szeretném ajánlani minden guild társamnak azt a lehetőséget, hogy növényért cserébe legyártom a karakterének megfelelő statos italt.

Bármilyen 3 db növény --> 1 db potion
Bármilyen 55 db növény, és 1 db Sorcerous --> 5 db flask

Aki élne e lehetőséggel, kérem írja meg levélben milyen statos italt kér, és ha van rá mód küldjetek crystal vial.
Damerának küldjétek a növényeket.
Előre is köszönöm figyelmeteket.

#2

Kedves Damera!

Köszönjük szépen a segítséged!
De akinek nincs 100 goldja és 3 másodperce hogy AH-ból finanszírozza, vagy adj isten 5copper/vial áron saját magának lecraftolja, a raidenkénti 1-2 stack potit, az kérem ne is nagyon akarjon Norm/HC raidelni. Ezeknek az embereknek talán LFR-t tudom javasolni, mint “raidelési” opció, bár talán még ők is képesek potit biztosítani a kicsit nagyobb dps reményében maguknak…

Pííííísz

Röff

#3

Csatlakozom Röfihez, akinek ez gondot jelent menjen inkább passziánszozni :open_mouth:

1 Like
#4

Tudom, tudom… Egyet is értek veletek… De kíváncsi vagyok hányan olvassák el és ki él ezzel a lehetőséggel :smiley: xD

#5

Én inkább azt mondanám, hogy legalább 3 módon meg lehet oldani. Alchemis kari is csak a nagy flaskokhoz kell, minden mást össze lehet szedni.

#6

5 alchemisem van, soha nem vettem én se potit se flasket :smiley:


Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook