[Felvéve] Urál - Balance Druid

#1

Üdvözletem!

Rólam:
Tamásnak hívnak, 27 éves szerződéses katona vagyok. Jelenleg a leszerelésem folyik, 5 év után sok tapasztalattal különválik az utam a Cégtől. A jövőmet jelenleg jóindulatú köd takarja, aminek eloszlásakor még nem tudom milyen kép fogad, de azt nagyon szeretném, hogy az aktuális tartalom progresselése szerepeljen benne.

Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Urál/simple

Tapasztalat:
Nem árulok zsákbamacskát: nem vagyok régi játékos, nem tudok Molten Core killeket felvonultatni stb… WoD legvégén kezdtem eredetin és az atmoszféra azonnal magával ragadott. Ami még belefért kieg végéig egy kései HFC progress (normal és HC) és már jött is a Légió. Itt természetesen már teljes lélekjelenléttel folyt a progress, kevés raid volt csak amin nem vettem részt. A Guildem jelenlegi állása 4/10M, ebből én 3 mythic killt tudok felmutatni, más tollával meg nem szeretek ékeskedni.

Jelenlegi altjaim:
Az egyetlen altom amit érdemesnek tartok a kiemelésre egy resto shaman, de őszintén semmi pénzért nem váltanék druidról másra. Ezen kívül a warriort leszámítva minden classból van altom (noha nem mindegyik 110)

Guildjeim:
Sons of Elune - Nagyon jó összetartó társaság, sajnálom, hogy meg kell válnom tőlük. Utólag nagyon szívesen elmondom, hogy mért leavelek, de nem tudom, hogy mennyire publikus a dolog, én pedig tiszteletben tartom a guildek magánszféráját.
Retro Nation - Fájó szívvel váltam meg tőlük, mivel jó pár barátra szert tettem ott, de a kialakult feszült hangulat és a közösségépítésre való hajlam teljes hiánya miatt váltottam.
Horde of Hungary - Haverok miatt kezdtem hordás karaktert, nem tartom érdemlegesnek. Nagyon jó kis semi-HC guild, a mai napig benn van a karim, de mivel ragaszkodok az Allihoz, már csak altnak használom. HFC normal és hc progress itt zajlódott le még az elején.

Motiváció:
Szeretnék egy olyan guild része lenni, ami ragnaros-alliance élvonalban progresseli az aktuális contentet. Annyit szeretnék elmondani, hogy nem akarok se hordába, se más szerverre transferelni. Tisztában vagyok azzal, hogy milyen helyzet alakult ki jelenleg ragna alli oldalon, de szeretnék azok között lenni, akik itt maradnak és megpróbálják a legjobbat kihozni magukból. Ha esetleg ti is el akartok menni, akkor azt kérlek közöljétek, és tekintsük tárgytalannak a jelentkezést. Habár bevallom ti vagytok az utolsó reményem. A guild elvárásainak eleget tudok tenni, a raideken részt tudok venni. Az sem zavar, ha HC vagy másodcsapatban tudok csak raidelni, csak az állandóság legyen meg. Magamat egyenes embernek tartom, és ezt elvárom másoktól is, bírom, sőt igénylem a kritikát, hiszen ez elengedhetetlen a fejlődéshez.

Gépem:
MSI GP70 2PF Leopard Pro Gamer laptop.

Remélem nem szövegeltem túl sokat. Akár elnyerte a tetszéseteket, akár nem, a lehetőséget mindenesetre megköszönöm!

#2

Üdv!

Köszönjük a jelentkezést.

Az applit teljesen jó lett. Látszik, hogy elolvastad a jelentkezéssel kapcsolatos infókat, és nem csaptad össze az egészet “jóleszezígyna” módon.
Elhivatottságból sincs hiány az írásod alapján, ez pedig csak plusz pozitívum.

A karakteredhez sajnos érdemit nem tudok hozzászólni, nem értek én a lovakhoz [vagyis a baglyokhoz :smile:]. Azon túl persze, hogy a gemeket/encsáket nem spóroltad ki a karakteredről.

A költözéssel kapcsolatos félelmeidet inkább már most eloszlatom. A jól megszokott allis régióból nem tervezünk Dalaran vörös zászlós részére költözni, a szerverváltás pedig nem jelentene megoldást, max 1-2 problémára. Így az utóbbi lehetőség sem játszik.

Összességében engem meggyőztél, részemről ez egy +. :wink:

#3

Meggyőző a jelentkezés.
Részemről támogatom +
Remélem ts-en tudunk majd beszélni este :slight_smile:

#4

Üdv,

jól összeszedett apply, karakter gearje jó és rendben van. Ez részemről is egy +.

#5

Óh, köszönöm a pozitív visszajelzéseket. :slight_smile: Az pedig különösen örömteli hír számomra, hogy a GM egy boomkin, már régóta keresek valakit aki tudna tanácsokat adni szakmai dolgokban. Akkor még gyorsan letudom a napi sporttevékenységeket, aztán ráírok valakire ingame ha az úgy jó nektek :slight_smile:

closed #6

Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook