[Felvéve] - Ret/Prot Pally

#1

Üdv Mindenkinek!

Tegnap értesültem , hogy még mindig TGF van a guildetekben, mivel ritkán látok magyar guildet hírdetni, valami egyéni céljaim is vezérelnek egy jó csapatban és közegben történő játékhoz, ezért elhatároztam, hogy jelentkezem hozzátok.

Magamról:
Gusztinak hívnak, 25 éves vagyok,BC óta játszok, amelyben 2 content kiesséssel, de folyamatos részvételt és tapasztalatot tudhatok magaménak. Foglalkozásomat tekintve hivatásos katona vagyok viszont még is egyetemre is járok (TE - Testnevelő Edző szak). Az iskola többnyire péntek szombat vasárnap, de ez eddig sem volt gátló tényező játék esetén, inkább a szolgálat a meghatározó, mikor hol van szükség fokozott katonai jelenlétre.

Objektív tapasztalat:
Több éves guild leader, 7 említésre méltó megjárt Guild, Exactled with your Mom etc. , amelyek mára már felbomlottak és a jól összeszokott csapat különvált. Saját kedvencem a WOTLK content volt, illetve a Cataclysm is ide tartozik.
Évek során szerzett tapasztalat:

Paladin (Ret ,Holy, Prot)
Druid (Resto)
Monk (BM, Windwalker)
Hunter (MM, Survi)
Demonhunter (Vengence, Havoc)
Deathknight (Unholy,Frost,Blood)
Mage (Arcane)
Priest (Shadow only)

Szubjektív tapasztalat:
Mainemnek leginkább a Paladin-t nevezném, többet is foglalkozok vele mint mással. Az IL jelenleg hagy némi kivánni valót maga után, de ez véleményem szerint olyan dolog , amelyen sosem késő változtatni. Wowarmory-n váltakozni láthattok kettő Set-et, az egyik a Set Bonus miatt került összeállításra, a másik pedig a PVP miatt. A set bonus természetesen kevesebb IL-el kecsegtet, az mindösszesen 897, míg a másik 901, ezért ha elsődleges véleményetek, hogy meg sem üti a 900-as IL akkor legalább nézzetek rá sűrűbben az armory-ra. Előre is köszönöm.

Jelenlegi rendelkezésre álló altok:
Bár a tapasztalataim között felsoroltam rengeteg classt, azonban időm szűke miatt nem volt időm mindegyiket felhúzni ezidáig.

Monk (BM + Windwalker)
Demonhunter (Veng, + Havoc)
Dk (Blood+ Frost )folyamatban

Motiváció:
Elsődleges célom egy családértékű Guild törzshelyes tagja lenni, aki megérti, ha néha el kell szakadnom a hétköznapok kényelmétől és szélsőséges terepviszonyok élvezetébe kell vetnem magam 1-2 hétre. Ez nem fordul elő havonta, ugyanakkor amire allergiás vagyok az az összetartás hiánya és a taplóság. Bár a toleranciaszintem magas, de ez az én kriptonitom. Én szívesen segítek bárkinek, akár Alt-ok gearelésében, Mythic Dungeon Runok tankolásával, valamint PVP-ben Boostolással Guildes pusziért. Összefoglalva szeretnék építő tagja lenni Guildeteknek és elősegíteni egymás fejlődését.
A mihamarabbi viszontlátásig:
Üdv: Guszti

Gépem:

Intel Core i7-6700 CPU, 340 GHz 15MB Cache
16GB DDR4 Quad Channel
2TB 7200rpm HDD
250GB 850 EVO SSD
nVidia GTX 1060 6GB
Cooler Master Hyper 212 EVO

#2

Üdv,

tehát, hogy tisztázzuk. Ez az apply se, mint a kis idővel korábbi applyd se számolható igazi jelentkezésnek. Ajánlanám a Szabályzat elolvasását kezdés képpen.

#3

Elolvastam! Remélem ez már megfelel.

#4

Üdv újra,

igen, jól össze lett rakva az apply. Csupán a gearen a versatility enchák piszkálják a szemem (meg a hiányzó back encha :slight_smile: ), viszont ha raidelni fogsz akkor gonolom majd cseréled őket. Viszont ez így is egy + tőlem.

#5

Elbeszélgetés alapján felvéve.

closed #6

Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook