[Felvéve] Quelvalas Enhancement Shaman

#1

Sziasztok!

Rólam:
Rolandnak hívnak 28 éves fiatalember :smiley: Építőiparral foglalkozom. hobbi furcsa módon azeroth világa XD

Objektív tapasztalat:

2008 ban kezdtem kis casualként kb másfél évig ekkor jöttem először eredetire ahol 1 évig tovább casualkodtam. Utána egy kisebb időre abbahagytam. 2011-12 ben újra elkezdtem játszani Taurin Ott mindig mindig top guildekben játszottam (már ha a tauris guildeket említhetjük top guildnek). Wod vége felé jöttem vissza eredetire de sajnos draenor számomra nem hozta meg a kellő kedvet. Viszont!! Mikor bejött Legion felcsillant a szem és a kockaság ismét elindult :D:D

Holy/prot paladin 5-6 év utána kezdtem el Sámánozni mint Cement
Mage/rugó/warrior-t is használtam de mivel nem tudtam benne kiemelkedő, számomra megfelelő teljesítményt nyújtani így azokat a kasztokat dobtam a lehetőségek közül

Motiváció:
Célom mindenképpen egy olyan társasághoz tartozni ahol nem attól kell tartania az embernek hogy a háta mögött megy a susmus, nem a barátokat meg az új LÁNYOKAT geareljük először és így tovább. Mindig megpróbálom magamból a maximumot kihozni.
Gépem:

Hp Pavilion G6

Intel Core I5
8Gb dd3
AMD radeon HD7670

Armory link: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Quelvaläs/simple

Remélem nemsokára már közös erővel nézünk szembe a raidek által támasztott kihívásokkal!

#2

Üdv!

Köszönjük a jelentkezést!

Számomra meggyőző az appli. Minden benne van, ami kell, látszik, hogy elolvastad mintaapplit.

A karaktereden meg jómagam is meglepődtem (Pedig ez nem szokásom). Magas ILVL jó stat-kiosztással, 2 jó legendary-val, felenchant-olva (Mondjuk van rajtad 2 kicsi enchant, de ez legyen most mellékes probléma :grinning: )

Részemről ez egy határozott + próbaraidre.

#3

Üdv :slight_smile:

Hát köszönöm szépen, bár a két legendary közül csak az egyik jó :smiley: Az egyik ugye cement wrist az jó cumó viszont a vállasom elem ha jobban megnézed :smiley: bár statokban baromira rendben van. Viszont amíg nem esik a gyűrűm addig marad is :smiley: a két encsit majd cserélem csak ideje lenne már nekiállnom goldot farmolni is nem csak a gear/fegyóval foglalkoznom is. Tehát az oka ennek hogy csóró voltam mint a templom egérkéje :smiley:

1 Like
closed #4

Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook