[Felvéve] - Karrou-Balance Druid

#1

Sziasztok!
Nem tudom, hogy viszonyultok egy olyan játékoshoz, aki még egy éve sem játszik a játékkal. Most nyáron szeretnék egy kicsit komolyabban foglalkozni a karakteremmel, így egy guildre és folyamatos raidekre van szükségem.
Rólam:
Fanninak hívnak, 17 éves vagyok , tanulóként gimnáziumba járok, emiatt egy kicsit kevesebb idő jut a játékra tanév közben de a heti két raidet mindenképp meg tudom oldani. A játékot a legion megjelenésekor kezdtem, tehát nem vagyok egy tapasztalt játékos, de igyekszem innen-onnan információkat szerezni.

Tapasztalat:
Ahogy nézem, nincs ezen mit szépíteni: Sose voltam még normális guildben. Csak a SPARTA-ban aminek rajtam kívűl kb. 4 aktív tagja volt/van. Viszonylag hosszú időt töltöttem ott, de olyan mintha nem is lett volna.
Őszintén fogalmam sincs már hogy kerültem oda. Nem tartottam fontosnak azt hogy egy guild tagja legyek, most kezedm csak belátni, hogy igen is fontos.
Mint ahogy azt már említettem kezdő játékos vagyok, nincsenek tapasztalataim az előző contentekből, sőt amikor megnyílt a nighthold akkor egy kicsit hanyagoltam a játékot és csak battleground-on szereztem tapasztalatokat, néha mikor volt kedvem elmentem egy-két rated bg-re is, így értem el az 1326-os ratinget amit majd még tervezek feljebb húzni később.
Az armory linkből láthatjátok a jelenlegi progressem( tudom, nem túl fényes)
A druid volt az első class amit elkezdtem, úgy gondolom tudom használni. Ezenkívűl tudok még egy s mást a roguekrol, a havoc demon hunterről és a frost dk-ról.

Jelenlegi altok:

  • Assasination rogue
  • BM hunter
    Mindkettő hordás, mert hát ugye a szerveren nagy többségben vannak és így jobbnak láttam a dolgot. A druidommal azért vagyok az alliban mert nem tudtam ellenálni a night elfeknek.
    Motiváció:
    A célom ezzel a jelentkezéssel, egy olyan társaságra találjak akik kisegítenek a hiányosságaimban, akik szívesen haladnak velem együtt a contentben és együtt éljük át a játék nyújtotta örömöket.

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/ragnaros/karrou

#2

Üdv,

személy szerint azt vallom, hogy mindenkinek meg kell adni az esélyt, az már az emberen múlik, hogy hogy használja ki. Sajna Balance Druidhoz nem tudok sokat hozzászólni, azt majd mondják a baglyok. Tőlem ez egy +.

#3

Elbeszélgetés alapján felvéve.

closed #4

Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook