[Felvéve]Frosty - Balance/Resto Druid

#1

Sziasztok!
Bence vagyok, 18 éves és körülbelül 2 éve koptatom a billentyűzetemet eme csodás játék előtt. Nagyjából bő 1 évvel ezelőtt tértem át eredetire, előtte a ki nem mondott csodán, a mindenki által dicsért és felhypeolt magyar T. betűs szerveren játszottam kevesebb mint egy évet.

Jelenleg végzős vagyok, gépgyártástechnológiai technikusnak tanulok az elkövetkezendő pár évemben.
Jelentkezésemet igazából azért írom, mivel a mostani guildem, nagyjából csak raidelni jár fel, napközben, legyen az hétköznap, hétvége, éjjel vagy nappal, az aktív létszám nagyon karcsú, az én mércémhez képest.

A main karakterem gearje véleményem szerint, nem a legjobb, de minden tőlem telhetőt megteszek ennek javítása érdekében, de sajnos jelenleg nincsen lehetőségünk olyan bossokat pugolni, melyeket még guildes teammel nem öltünk, így tapasztalataim is csak Heroic Nighthold feléig vannak, de kipróbálnám magamat, a Mythic szintű raideken is, ha a lehetőség adott.
Mythic±ozni imádok, heti rendszerességgel csinálok +15-öt, ha nem is időre, de próbálkozok, így az esetek 80%-ban, ha online vagyok, bármely ilyen típusú dologra vevő vagyok, main dps, és off healerként is lett már meg időre +15. Talán +10 alatt a tankolást is bevállalhatom! :slight_smile:

PvP téren csak WoD-ban próbálkoztam, kevés sikerrel, de nem vetem meg a néhai arénázást, esetleg bg-t, bár a jelenlegi rendszerben inkább óvakodok az ilyesmitől.

http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Frostydudu/simple
(tervben áll name change, simán Frosty, vagy valamely változatára és talán appearance change is)

A mainemen kívül, szinte alt függő vagyok, szeretnék minden egyes classt, és specializációt kicsit kipróbálni, megismerni, hátha a jövőben megtetszene bármely másik, ezáltal a következő alt karaktereim vannak:
Windwalker Monk (+870ilvl)
Frost Death Knight (+860ilvl)
MM Hunter (+860ilvl)
Vengance DH (Horda, de szeretném áthozni, +850ilvl)
Fury Warrior (elhanyagolható gear)
Affli Lock (elhanyagolható gear)
Frost Mage (elhanyagolható gear)
És még további 4 karakterem, amivel még nem értem el a 110-et, de már 100 felett vannak. (Paladin, Priest, Rogue, Shaman)

Jelenleg tőletek Kharát ismerem, aki addig nem nyugodott, míg meg nem írtam ezt a jelentkezést, így köszönöm neki az ajánlást a guild választását illetően.

Előre is köszönöm a válaszotokat!

ududytsorF

#2

Ezen?

Enchantok látszólag rendben vannak, a progressbe majd belenő… :smiley:
Részemről +.

Amit kihagyott, hogy először hordába akart menni. Nem kis meló volt visszaterelgetni a Helyes útra, így arra kérném a kollégákat, hogy igyekezzenek a + vagy a + opciók közül megfontoltan választani. Köszönöm. :slight_smile:

#3

Hali!

Köszönjük a jelentkezést!

Az appli teljesen rendben van, ha akarnék se tudnék belekötni.

A karaktered pedig (szerintem) bőven jó szinten van, nincs nagy különbség guildhez képest. :smiley:

Részemről ez egy + recruit rangra

#4

Elbasztad.

#5

engem mindenki szeret! :smiley:

closed #6

Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook