[Felvéve] Draxshh Fire Mage jelentkezés

#1

Sziasztok!

A Guildetekről egy guildtársatokkal beszélgettem, egy random raid közben, így keltette fel az érdeklődésemet.

Rólam: Vendelnek hívnak,22 éves vagyok, Angliában élek és dolgozok,és targonca vezetéssel foglalkozom nagyrészt építkezéseken. A játékkal már 7-8 éve kisebb kihagyásokkal,de nagyrészt aktívan foglaltam le a szabadidőm.

**Játékbeli tapasztalatom:**Én Taurin kezdtem,a 6 év alatt amit eltöltöttem a szerveren, sok mindent ‘‘megéltem’’.
Először kissebb guildekben kezdtem, de utána nagyobb guildekbe kerültem( pl: The Resistance(ha esetleg mond nektek ez valamit)) és main progress raider lettem. Legnagyobb dicsőségem a Trial of crusaderes 50 attempt-es realm first achievment amit Tiger nevezetű retri palámmal ütöttem.
Majdnem az összes kiegészítőt,kasztot ismerem,és sokféle bossfight-ot tapasztaltam már meg.
A Tauris évek alatt Fire,Arcane és Retribution paladin volt a 2 main karakterem, mindig is inkább PVE beállítottságú voltam és szerintem ez nem is fog megváltozni! :slight_smile:

2 éve játszok aktívan eredetin(Deathwing szerveren), ez alatt az idő alatt megtapasztaltam hogy mekkora is a különbség a tört szerverhez képest!

Jelenlegi Karakterjeim:

  • Fire Mage (Mainem 879ilvl)

  • Protection Warrior (856ilvl)

**Legion Tapasztalatom:**A Fire Magemmel játszok többet, ezzel is szeretnék csatlakozni a klánba. Amióta eredtizek mindig problémám volt a nekem megfelelő guild megtalálása.Az én EN Mythic progressem is Nythendránál megáll, sajna még HC Helya killem sincs mert vagy a guildem nem képes rá, vagy nem találok hozzá megfelelő groupot, pedig képes vagyok sokkal többre! EN és TOV mythic taktikákat is tudom, és mivel itt van a nyakunkon Nighthold a hozzá tartozó taktikákat is elkezdtem olvasni/utána járni.

Pár sorral feljebb említettem, hogy más szerveren játszok mint ti,ha esetleg úgy döntötök hogy felvételt nyerek a klánba próbaidőre, akkor nagyon szívesen,probléma nélkül átrakom a karakteremet a Ragnaros szerverre.

**Motivációm:**Örök életembe maximalista voltam, mindig a maximumot akartam/akarom kihozni magamból és a karakteremből is, mert ugye minden nap tanul valamit az ember! .Mindig is szerettem volna egy jó közösségben lenni, ahol egyszerre lehetünk jó barátok és dinamikusan haladhatunk a progressel is.

Szamítógépem:

  1. Intel Core i7-6700
  2. GIGABYTE H81M-S2H
  3. 16 GB KINGSTON 1800mhz DDR3
  4. GEFORCE GTX 1060 3GB
  5. Winchester: 1 TB

**Armory link:**http://eu.battle.net/wow/en/character/deathwing/Draxshh/simple

És a titkos összetevő: Hhsxard

A Jövőre nézve,remélem eggyütt fogjuk megállítani Gul’dan-t, és reméljük dobni is fog valami értelmes lootot ! :smiley:

#2

Szép összeszedett jelentkezés, korrekt gear.
Részemröl +

#3

Szép apply lett, a gear is megfelelő, artifact is kellően magas szintű.
Egyetlen kifágosolható dolog a karakterben a kis gyűrű illetve back enchantok.
Támogatom a jelentkezést, de remélem próbaraidre pótolnád ezeket. :slight_smile:

#4

Üdv,

ahogy azt előttem is írták, szépen összeszedett apply és karakter, csak az enchantok birizgálják az én szememet is :slight_smile: Viszont azoktól eltekintve nincs kifogás, +.

#5

Mondhatni eldőlt, ha valamikor tudsz TS-en megbeszélnénk a részleteket és azután szívesen várunk.

#6

Engem nem zavarnak az enchantok, azokat bármelyik percben ki lehet cserélni. Critest használsz szóval látszólag van közöd a kaszthoz :smiley: Az applira vonatkozókat már leírták előttem, nem tér el a véleményem, +

#7

Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést. Azóta már pótoltam a hiányzó dolgokat, ha esetleg tudnátok adni egy időpontot és egy teamspeak ip-t, vagy esetleg egy battlenet-tag-et, akkor tudunk beszélni!

closed #8

Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook