[Felvéve] - Attila - Frost Mage

#1

Sziasztok!

Fórumon láttam, hogy tagfelvételt tartotok. Kicsit félve jelentkezek, mert még nem régóta koptatom Azeroth földjeit. Kérlek, ne feltétlenül a mostani eredményeim alapján ítéljetek meg. Gyorsan tanulok. A mostani szintemet, tudásomat viszonylag rövid idő alatt értem el. Biztos vagyok benne, hogy a segítségetekkel nagyon hamar hasznos tagja tudnék lenni a guildnek.

Rólam
Attilának hívnak. 21 éves vagyok. A BME VIK-en tanulok mérnökinformatikusnak. Számítógépes Grafikával foglalkozom specializáción. 2018 Januárjában fogok végezni, ezért 2017 decemberéig rengeteg szabadidom lesz (utolsó félévben már nincs sok dolgom). Középszintű angol nyelvtudással rendelkezek. Ha nekiállok valaminek, akkor azt szeretem tisztességesen elvégezni. Valószínűleg barátaim segítsége mellett ennek is köszönhető a gyors fejlődésem.

Tapasztalatom
Körülbelül 3 hónapja kezdtem el játszani barátaim hatására. Tudom, ez nagyon kevés idő. Még akkor is, ha napi szinten sokat foglalkoztam a játékkal. A rövid idő ellenére, megismertem a játék alapjait és sokat gyakoroltam a forst mage karakteremmel. Jelentős altokkal nem rendelkezem.
A játékot továbbra is ezzel a karakterrel szeretném folytatni, ha nincs különleges kérésetek ezzel kapcsolatban. Szeretném minél jobban elsajátítani, mielőtt másik alt karakterrel komolyabban foglalkoznék. Utána érdeklődtem, ha jól tudom, már van két aktív frost mage játékosotok, de nem zárkóztok el továbbiak elöl.
Az előző guilddel majdnem kizárólag Nightmare heroic és Nighthold normal raideket mentünk. Az ennél nehezebb raideket (Nighthold heroic, Nightmare mythic, Trial of Valor heroic) ismeretlen csapatokkal játszottam végig. Ezáltal a dungeonok, raidek taktikáit nagy részben ismerem. Heroic raideken szerintem gond nélkül megállom a helyemet már most. A Mythic raidekhez valószínüleg még több tapasztalatra, gyakorlásra lenne szükségem. Idővel a mythic progressre is szivesen áldoznék időt, energiát, amennyiben ez számotokra is segítség.

Régi Guild
Mivel nem vagyok régi játékos, csak egy guild-nek voltam tagja eddig. Barátaim hívtak meg. Kezdetben sok segítséget kaptam, hogy miként hozzam ki a lehető legtöbbet a karakteremből. Igen jó hangulatú társaság volt. Sajnos a radiek nem voltak egyáltalán rendszeresek, sőt pár hét után emberhiány miatt abba is maradtak. Ezután pár kedves ismerősöm kilépett a guildből, így még kevesebb aktivitás maradt.

Motiváció
Szeretnék egy jó hangulatú, aktív guild tagja lenni. Nyílt vagyok az új gondolatokra, szívesen fogadok segítséget, tanácsokat. Biztos vagyok benne, hogy hamar hasznos tagja tudnék lenni a guildnek.

Armory
Az Ilvl részben azért is ilyen alacsony, mert próbáltam megfelelni a karakteremhez javasolt stat prioritásnak és próbáltam a Nighthold settemet is kihasználni.
link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/ragnaros/crystalblink

Számítógépeim
Két asztali számítógéppel rendelkezek, mindkettőn gond nélkül tudok játszani. Az egyetemen használt gépem:

  • CPU: i7 4790k
  • GPU: 980ti SLI 6 GB GDDR5
  • RAM: Corsair 16GB DDR3

Otthon használt gépem:

  • CPU: i5 3330k
  • GPU: Radeon HD 7750 2GB DDR3
  • RAM: 8 GB DDR3

Remélem lesz lehetőségem a ti oldalatokon bebizonyítani az elszántságomat :grinning:
Ha szeretnétek szívesen beszélek veletek TeamSpeak-en is.
Köszönettel Kárpáti Attila.

Titkos összetevő: knilblatsyrC

#2

Ha valamikor jársz online, írj rám (Izimanó) és TS-en tudunk beszélni.

closed #3
#4

Elbeszélgetés alapján felvéve.


Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook