[Elutasítva] - Pinkflufy

#1


-Gearhoz pár szó kicsit tulzásba vittem a versát de majd fixálom ezért nincsen felencsázva minden 2 legendarym van cserélni szeretném a feet( http://www.wowhead.com/item=132455/norgannons-foresight ) ot valamire ami nem ez :smiley:
Marquee Bindings of the Sun King erre jobb a stat (tudom hogy ez nem feet)

The nighthold végig megy normon de valószinüleg hc-n sen okoz majd gondot.
The Nighthold Lfr 10/10 norm 10/10

The Emerald Nightmare lfr 7/7 norm 2/7 tul könnyünek bizonyult igy lecsaptuk hc 7/7 (Critical Destroyer guild-al)

24 éves vagyok ts van dbm van

#2

Üdv,

az apply nagyon összecsapottnak tűnik, jobban össze lehetett volna szedni(előző applyk alapján). Karaktert kissé jobba rendbe lehetett volna tenni az apply írására. Én nem vagyok meggyőzve. -

2 Likes
#3

nemfogok önélet rajzot irni 1 guild applyhoz critical destroyerben voltam officer és oda nem várnak el ilyen applykat pedig 1000 fös guild és napi 4 raid indul. :smiley: szóval akkor viszlát.

#4

Ja, csak mi nem vagyunk gyüjtőguild. Viszlát.

Amúgy az 1000 fő hogy jött ki? Unique players: 178.

1 Like
#5

Én csak annyit mondanék, hogy azért van jelentkezés minta az oldalon, hogy legyen egy képed arról, hogy mit is szeretne rólad tudni a guild.
Nyilván masszívan tulzás, azt mindenkitől elvárni, és nem is az a lényeg, hogy valaki önéletrajzot írjon. De nem árt, ha kiderül pár dolog az appliból, meg mondjuk rendezett.

Na már most az első postod annyira nem is érdekes. Ellenben a másodikból az derül ki, hogy kurvára nem akarsz te ide jönni. Úgyhogy minden jót.

4 Likes
closed #6

Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook