[Elutasítva] Aldoraal - Feral-Guardian Combo

#1

Sziasztok!
Tibi vagyok, 23 éves, és Wowprogressen láttam, hogy kerestek Tank ill. Feral druidát, tetszett a guild leírása, a szabályzatot is megértettem és úgy gondoltam, hogy egy jelentkezést megér a dolog.

Bemutatkozás:
Még középiskolába jártam, amikor egy barátom behozta a World of Warcraft: Wrath of the Lich King másolt és karcos Dvd-it. 5 fős baráti társasággal kezdtem a wow-val játszani és azonnal beleszerettem a játékba. A magyar Tauri wow szerveren kezdtem a játékot, és a Cata idején is játszottam ott.

Az érettségi után jött az egyetem és a kolis-net miatt egy jó darabig le kellett mondanom a játékról. Az egyetemet tavaly fejeztem be, és lett egy csomó szabadidőm. Ebben az időben láttam először a Legion trailereit és annyira tetszett, hogy megvettem a játékot. Egy pillanatra se bántam meg, a legpozitívabb dolog hogy hihetetlenül sok új baráttal és jó élménnyel lettem gazdagabb ennek a játéknak köszönhetően.

Jelenleg itthon készülök a mesterszakos felvételire, az SZTE-re jelentkeztem Történelem mesterszakra. Eddig 2 guild tagja voltam a játékban. Az első a Hungarian Blackarmy, itt körülbellül két hetet töltöttem el, sajnos a guild a Legion kezdetekor szűnt. A második az a guild amiben jelenleg is vagyok még, a Conqueror of the hell. Itt egy kisebb baráti társasághoz csatlakoztam, aminek én is a tagja lettem. A guild lassú fejlődésnek indult, közben a GM megkért, hogy legyek az officere. Jó a társaság, de azért gondolkoztam el a váltáson mivel, játékosok inkább Casual jelleggel játszanak és így korlátozott a progress.

Pozitívumok velem kapcsolatban:

  • Rengeteg szabadidőm van, a raidek napja és ideje nagyon tetszik.
  • Imádok Feral és Guardian druidával játszani, viszont nagyjából ugyanakkora Ilvl-ben vannak, ugyanakkora fegyverszinttel. Szívesen használom azt, amelyiknek a guild-nek jobban van szüksége.
  • Sikerorientált játékosnak tartom magam, törekedek arra, hogy minél előbb megszerezzem a Curve-ket, a Keystone Mastert, és szeretem, ha kihívások elé vagyok állítva.
  • Objektívan tekintek bármilyen kritikára, és képes vagyok elfogadni azt.

Negatívumok velem kapcsolatban:

  • Csak ez a karakterem van jobb ilvl-ben, nincs és nem is szeretnék egyelőre altot húzni, viszonylag kevés karakterrel szeretek játszani, mint a Disc pap, illetve a Fury Warrior.
  • Nem szeretek raidet vezetni, nem szeretem a stresszes szituációkat, a játékot élvezni akarom.
  • Néha szoktam énekelni, azt mondják rosszul.
  • Csak allis karakterrel játszom.

Céljaim:
Szeretnék egy guild tagja lenni ahol keményebben a követelmények, sikerorientáltabbak az emberek, ahol profi raiderek együtt játszhatom ezt a csodálatos játékot.
Elvárásaim:
Amennyiben úgy döntötök, hogy felvesztek, szeretném előtte guildemmel beszélni a váltás okát és miértjét, nem szeretnék senkit megbántani, és egy barátot se elveszíteni emiatt.

Ui: A guildből egyedül Szafirot-ot ismerem, néha beszélgetek vele a Dreamgroveba a druida létről.

#2

Én mint NEM officer, de a jelenlegi main Tank támogatnám, hogy megnézzünk tank spoton. De készülj fel azért elég kritikus vagyok arra nézve, hogy kivel tankolok, talán kritikusabb mint a vezetők. :smiley: De nagyon kellene egy main tank mellém úgyhogy örülnék ha megfelelnél. :smiley: Warcraft logson is megnéztelek. A guardian dps en még van mit javítani(ez mondjuk rám is igaz XD), de ha nem halsz meg egy mythic bosson, akkor a többivel majd foglalkozunk később.
Bár a döntés úgysem az enyém, csak próbáltam szólni egy két jó szót az érdekedben. :smiley:

Szafirot

#3

Üdvözletem,

hogy őszinte legyek tanknak most nagyon örülnénk, az meg csak a ráadás, hogy ismeri a tankunkat :slight_smile: részemről ez támogatva.

#4

Hali

#5

Üdv!

Az appli és a karakter is rendben van, ez részemről is egy + :smile:

#6

Támogatom +

#7

Hozzáteszek egy egymást 90°-ban keresztező vertikális és horizontális vonalat.

#8

Feleslegesen, emberünk már hordában van.

#9

Az igen. Főleg miután ez volt az egyik “negatívum” : - Csak allis karakterrel játszom.

#10

Hát már nem. XD

closed #11

Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook