Cynthiä - Mage

#1

Sziasztok!

Új content, új remények, új esélyek. Jó pár év kihagyás után újra szeretnék magammal kezdeni valamit. Ezennel be is nyújtom jelentkezésemet a guildbe. Akkor kezdjünk is bele:

Rólam:
Zoltánnak hívnak, 31 éves. Szoftverfejlesztő vagyok, Szabadidőm rengeteg, szóval aktivitást tudok biztosítani legalább 3 raid időpontban hetente. Kedvenceim a PVE contentek: Raid és M+ insták. Tapasztalatok előbbiben sok, utóbbiban meg remélem egyre több lesz, de erről a következő bekezdésben.

Karakter:
Az új content-el a karakterek haladása is nullázódott, így tökéletes időnek gondoltam, hogy végre újra valami casualnél jóval komolyabbat alkossak.
A karakter amivel jelentkeznék: Cynthiä

Történelem:
(Az adott insta legmagasabb elérhető nehézségi fokozatait fogom említem)

Vanilla:
Account regisztárció 2005. Május. A wow-ot akkor netes haveri körben kezdtük meg Bloodscalp serverén.
Tapasztalatok: Raides insták abszolválása NAXX 4 horsemen-ig bezárólag.
Guildek: Megmondom őszintés az első nagyobb guildem nevére most nem emlékszem. de azt tudom, hogy a Contentet a NOCTIS nevű guildben fejeztük be, akkor 2 nagyobbacska magyar guild összeolvadásával (Innen üzenem kakaóó-nak, hogy 12 év távlatából még mindig egy nyomorult).
Egyebek: Noctis vs Thaddius

BC:
A kezdeti lendület egy időre megszakadt, majd Ha jól emlékszem SCC- Lady Vashj-tól kezdve a content hátralévő részében már aktív voltam.
Tapasztalatok: SSC-től fölfelé M’uru-ig bezárólag minden meghalt progress időszakban (nerf utáni killeket nem számolom)
Guildek: Deus Ex (ez akkor szintén két nagyobb guild egybeolvadásának eredménye), szerintem ezt jobban nem kell bemutatnom.

WOTLK:
Talán az egyetlen kieg, amit kihagyás nélkül az elejétől a végéig teljesítettem (LK után hagytam abba).
Tapasztalatok: Minden boss meghalt, Realm First (LK,Algalon,Yogg-0, ezekere is csak azért emlékszem mert van róla Achi :smiley: )
Guildek: Deus Ex
Egyebek: www(dot)youtube(dot)com/watch?v=cGqe33CaFWA (sry de csak 2 linket tudok belerakni a jelentkezésbe :S)

Cataclysm:
A PVE ebben a kiegben teljes egészében szünetelt. Elkezdődött egy új korszak, a PVP. Gladiator rankig valamelyik seasonben már nem emlékszem.
Guildek: Deus Ex, Disconnected

Pandaria
A pandás korszakban visszatért belém is az élet. Habár a content eleje kiamaradt, az első raid insta végére megérkezdtem, de ekkor már Ragnaros serveren.
Tapasztalat: Mogu’shan Vaults végétől, majd később egy guild váltással Siege of Orgrimmar közepéig tartott a raidelés számomra. Miután a server Allis része haldoklott, a recruit megrekedt és még a 10es raideket sem tudtuk folytatni, ezért a Deus Ex ott befejezte a pályafutását. Később ugyan ez történt a GINO-val is.
Guildek: Deus Ex, Game Is Not Over.
Egyebek: www(dot)youtube(dot)com/watch?v=t4ViAcfWLjw , www(dot)youtube(dot)com/watch?v=oukyRrT_M9A
(Igen az ott Lillibelle nevű bagoly farkas istennő)

Legion
Teljes egészében casuelként folyt a content, viszont minden instát legalább LFRben(lul) megcsináltam, de mivel az első két raid insta után meguntam a CustomGroupokkal való szarakodást, onnantól kezdve tényleg csak LFR volt a legnagyobb nehézség aminek nekiugrottam. Itt már éreztem, hogy ha többet akarok, akkor bizony guild után kell nézzek, de túlságosan le voltam maradva és nem volt erőm jobban belemélyedni a raid rejtelmeibe.

És akkor itt tartunk most. jó pár év kihagyással és jó pár kellemes év tapasztalattal a hátam mögött, úgy döntöttem szeretnék azért még kihozni magamból valamit, mert hiányzik.

Végszó:
Gold és Hardware adott, a motiváció jelenleg megvan, így hát minden adott újra belevágni az órákon át tartó sírás/wipeolás combóba, ahol mindenki tolókocsis, de szerintem már én is az vagyok. :smiley:
Egyéb kérdésekre Lillibelle válaszol vagy legalábbis BNET-en el tud bármikor érni. :slight_smile:

#2

Jelentkezését visszavonta, zároltam a topicot.

closed #3

Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook