A sötét oldal

#1

Üdv mindenkinek.

Sajnos eljött a pillanat hogy búcsút vegyek az ally oldaltól, és ezzel együtt a guildtől is ( fizikálisan ) :slight_smile: .
Durván másfél éve csatlakoztam a guild kereteihez pár cimbora miatt akik az elmúlt közel 1 hónapban mind átmentek horda oldalra . Így hát követem őket én is :slight_smile: Nagyon sok jó élményem van a guildel és köszönöm a lehetőséget a sok-sok killért és mókázásért. Előre is leszögezem hogy nem a PROGRESS miatt döntöttem így, főleg hogy beindult a csapat :slight_smile: . És itt szeretném megköszönni Nyndellnek és Muminak a munkáját amit a mythic csapatba belefektetett. Nincs harag senki felé csak hát ha menni kell akkor menni kell. Pár emberrel már pár hete egyeztettem köztük mumival is , akit viszont váratlanul ért akkor szorrii :slight_smile:

További sok sikert kívánok nektek -

Peace… :sunny:
Xploit

#2

Hali!

Nem mondom, hogy örülök, hogy ismét kevesebben lettünk, de ha tényleg fontosnak tartod a környrzet-változtatást, akkor menj nyugodtan, nincs harag (Legalábbis az én részemről tuti :smiley: )

Good luck!

#3

Sajnálom.

Csak ne ölj meg, ha meglátsz. :slight_smile:

#4

Srácok shamannal jatszok :smiley: nem tudok kb senki pvpbe megölni :smiley:

#5

Akartam írni egy hosszabb monológot, mert van azért terelés az írásodban, de inkább elengedem.

Peace.

#6

pápá o/ o/ o/

#7

Értem én a célzást. Nem bírtad te se a kiképzést. Nem szégyen, ez az evolúció törvénye: a gyengék elhullanak. Béke poraidra! :slight_smile:

#8

Hozd vissza őket is.


Warcraft Logs - Battle.Net - WowProgress - Facebook